Magazine nummer 18

Het bestuur van Stichting Bolswards Historie heeft besloten de 18de uitgave van ons magazine, met als thema “75 jaar Vrijheid”, op 15 april 2020 tegelijkertijd met het Bolswards Nieuwsblad huis-aan-huis in Bolsward te verspreiden. Dit ter gelegenheid van het feit dat op 16 april 2020 het 75 jaar geleden is dat de stad Bolsward is bevrijd door het Canadese leger. Mede dankzij de Stichting Fonds Bolsward-Dronrijp 1993 en de adverteerders is deze huis-aan-huis verspreiding mogelijk gemaakt.
Mocht u als donateur, wonend binnen Bolsward, het magazine nà 15 april 2020 niet hebben ontvangen, dan vernemen wij dat graag. De donateurs woonachtig buiten Bolsward zullen het magazine per post ontvangen. Wij wensen iedereen alvast veel leesplezier met dit extra dikke magazine.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief